Aad Hijdra

Aad Hijdra

Met een elektrotechnische achtergrond, na grijze boten en als storingsdienst aan bruggen, sluizen, tunnels en andere kunstwerken in Zeeland, werd er ook een beroep gedaan door een Deens bedrijf om zo nu en dan een storing op te lossen aan een windturbine. Mijn dochter leed aan astma en toen het Deens bedrijf vroeg of ik bij hun service dienst kwam werken trok ik mijn geitenwollen sokken aan en heb ik de uitdaging aanvaart om hiermee een bijdrage te leveren aan schone lucht en een betere wereld, hoe klein de bijdrage dan ook is. Vier jaar grijze boten was interessant, tien jaar kunstwerken was leuk maar nu bijna 25 jaar windenergie is elke dag een uitdaging om windturbines veilig, beter en storingsvrij te laten werken.Rinke Hoogesteger

Van jongs af aan al interesse gehad in allerlei soorten en vormen van techniek. Met speciale interesse op het gebied van elektrotechniek. Zodoende vanaf mijn 20e beland in de wereld van serviceverlening. En uiteindelijk in “de wind” beland. Waar al mijn technische interesses bij elkaar komen. Een prachtige industrie om in te mogen werken. De keuze voor mij was makkelijk mijn standpunt is dat wij allemaal verantwoordelijk zijn voor onze planeet en zijn bewoners. We hebben maar 1 aardbol en daar moeten we zuinig op zijn!
Rinke Hoogesteger


Jacco Willemse Jacco Willemse

Na een aantal jaren in de scheepsbouw en industrie te hebben gewerkt ben ik in de wereld van de windenergie terecht gekomen. Na 13 jaar voor een windturbine fabrikant gewerkt te hebben op de service afdeling, werk ik sinds 2019 deeltijd bij Windkrachtbeheer. Hiernaast heb ik mijn eigen bedrijfje in verhuur en bouw van Volkswagen campers. Zo kan ik mijn interesse en kennis blijven inzetten in de windenergie en mooie campers bouwen met mijn eigen bedrijfje. De afwisselende projecten en de leuke collega’s maken dat ik graag voor Windkrachtbeheer werk, en me dus ook met passie en enthousiasme inzet voor uw project.


Ing. J.H.M. Jobse, Johan

Soms gaat iets van vader op zoon. Voor mij gaat dat op voor het werken aan de Kreekraksluizen. Onze Werktuigkundige- en Elektrotechnische dienst was verantwoordelijk voor het onderhoud van de Kreekrak en nog andere “natte” objecten in Zeeland. Maar het werk veranderde: onderhoud werd assetmanagement, gereedschap moest worden geruild tegen een computer en de werkplek werd een kantoor. Diverse uitdagingen volgden, waaronder een studie civiele techniek in deeltijd. Toch bleef het echte technische werk en het er op uit gaan mij aantrekken. Een aantal dagdelen per week werk ik nu ook voor Windkrachtbeheer en Inspecties B.V. Windkrachtbeheer levert een bijdrage aan de opwekking van schone energie, zoals wind- en zonne-energie. Zo kom ik weer vaker buiten en draag ik bij aan een groenere wereld. Wat wil een mens nog meer?
Johan Jobse


Martijn Ilmer Martijn Ilmer

Al van jongs af aan gefascineerd door windenergie. Tijdens mijn opleiding in de petrochemie ben ik via een stage in de windsector beland en sindsdien in deze fantastische sector gebleven. Het is geweldig om elke dag met passie bezig te zijn met het opbouwen van een groene toekomst en te werken aan high-tech equipment. Naast het werken in de wind ben ik ook veel op het water te vinden met mijn eigen zeilboot.