Waarom inspecties?

Veel organisaties hebben niet of nauwelijks aandacht voor inspecties. Dit blijkt uit eerder uitgevoerde inspecties door Windkracht Beheer B.V.

“Het werkt toch allemaal?”

En toch blijkt 1 op de 3 branden in Nederland te ontstaan door elektriciteit. In veel gevallen hadden deze branden voorkomen kunnen worden door het uitvoeren van inspecties en onderhoud op elektrische installaties.

U kunt als eigenaar van een installatie, die periodiek een inspectie heeft laten uitvoeren, aantonen dat u voldoet aan de verplichtingen de elektrische installatie veilig te bedrijven. Dit heet een zorgplicht. Een bijkomend voordeel voor u als eigenaar is dat de bedrijfszekerheid toeneemt en (mogelijke) brandschade kan worden voorkomen.


Hoe te handelen?

Het uitgangspunt van Windkracht Beheer B.V. is dat u als eigenaar een goed beeld krijgt van wat er verbeterd moet worden en met welke urgentie. Het inspectierapport geeft geen oplossingen, maar constateringen. Afhankelijk van het type gebrek hersteld u als opdrachtgever het mankement zelf of u laat een erkende installateur de herstelwerkzaamheden uitvoeren.


Vraag naar de mogelijkheden!

Windkracht Beheer B.V. helpt met het uitvoeren van inspecties. Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem contact op door middel van het invullen van het contactformulier op de website of neem telefonisch contact met ons op.