4-8-2021: Derde turbine gereed op Windpark Noord-Beveland

Vandaag is door Kraanverhuur Boekestijn het laatste blad gehesen van turbine 3 op Noord-Beveland, dit houdt in dat er nog maar één turbine gebouwd hoeft te worden! Dit alles is natuurlijk het resultaat van de goede samenwerking van de diverse partijen.

29-7-2021: Windkracht beheer assisteert Engie Electrabel

Recentelijk is Windkracht gevraagd door Engie Electrabel voor assistentie bij de inspecties aan haar turbinevloot. Dit houdt in dat Windkracht en Engie gezamelijk technische inspecties gaan uitvoeren op het portfolio in België.

Gebroederlijk naast elkaar! Op naar een mooie samenwerking!

12-7-2021: Bouw windturbines Noord-Beveland begonnen

In de afgelopen weken zijn de turbineonderdelen van windpark Noord-Beveland geleverd, de transporten werden grotendeels s’nachts uitgevoerd om de overlast te beperken. De 800 tons kraan is inmiddels ook al opgebouwd om de eerste turbine te bouwen.

Foto: Louie Vooges
Foto: Louie Vooges (KWS)

10-5-2021: Windkracht beheer installatieverantwoordelijke Windpark Hellegatsplein.

Vanaf 10-5-2021 heeft de Windkracht beheer het IV schap verkregen van windpark Hellegatsplein. Dit houdt in dat Windkracht het installatieverantwoordelijke deel van de 4 Alstom ECO turbines op zich zal nemen. Windkracht was al betrokken tijdens de bouw van dit windpark in 2015.